Φυσικός Ορός Πρόπολης Dermoiama PLUS Serum

Πρόκειται για ένα ισχυρό προϊόν, μόνο από φυσικά ενεργά συστατικά. Ο συνδυασμός πρόπολης και αιθέριων ελαίων δρα καταλυτικά σε προβλήματα μυκητιάσεων, ονυχομυκητιάσεων και άλλων δερματικών μολύνσεων. ΔΕΝ ΛΕΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ με αποτέλεσμα να καθίσταται εύκολη η χρήση του.

Περιπτώσεις στις οποίες ενδείκνυται & τρόπος χρήσης ανά περίπτωση

Μυκητίαση και ονυχομυκητίαση

Δύο μεγάλες οικογένειες βλαβερών μυκήτων είναι η Candida και ο Aspergillus. Ο συνδυασμός των φυσικών ενεργών συστατικών του ορού εξουδετερώνει τους μύκητες του δέρματος και των νυχιών μόνιμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Συνίσταται η χρήση μίας ή λίγων σταγόνων, τοπικά από μία έως τρεις φορές την ημέρα. Ακόμη και αν εξαλειφθεί το πρόβλημα, είναι συνετό να συνεχιστεί η εφαρμογή του προϊόντος για 20 ημέρες ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα επαναφοράς του προβλήματος διαμέσου των κονιών -σπόρια- τα οποία είναι ανθεκτικά και παραμένουν στην περιοχή, παρόλο που αυτή μπορεί να δείχνει ότι έχει αποκατασταθεί.

Ακμή και μαύρα στίγματα

Η Σμηγματοροϊκή ακμή συνοδεύεται από απόφραξη των πόρων και μικροβιακή ανάπτυξη, που έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο να χάνει την λάμψη και την υγιή εμφάνισή του. Το Dermoiama plus χάρη στο συνδυασμό της πρόπολης και των αιθέριων ελαίων εξαφανίζει το μικροβιακό φορτίο, επαναφέρει την ρύθμιση της ροής του σμήγματος, αποφορτίζει και καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα.
Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με λίγες σταγόνες προϊόντος στην προβληματική περιοχή και αφήστε να στεγνώσει. Για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες εμποτίστε πρώτα το βαμβάκι με ανθόνερο. Περιμένετε να στεγνώσει και κατόπιν μπορεί να γίνει χρήση καλλυντικής κρέμας ή οποιουδήποτε προϊόντος, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Τσιμπήματα από έντομα και ζωύφια

Μολυσματικά τσιμπήματα από έντομα και ζωύφια, τραύματα και πληγές.
Οι εξαιρετικές ιδιότητες των φυσικών ενεργών συστατικών, καθιστούν τον ορό ως ένα μοναδικό απολυμαντικό, αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιακό, αντιβακτηριδιακό και ταυτόχρονα επουλωτικό ορό. Αναστέλλονται όλα τα συμπτώματα από μολυσματικά τσιμπήματα εντόμων άμεσα και αποτελεσματικά. Τονώνει και επαναφέρει το δέρμα στην αρχική του κατάσταση. Ιδανικό για την καταπολέμηση μυκητιακών, μικροβιακών, βακτηριακών και ιογενών λοιμώξεων. Δεν λεκιάζει το δέρμα και έτσι γίνεται πιο εύκολη η χρήση του.

Πόδι του Αθλητή

Tinea pedis. Πρόκειται για χρόνια πάθηση, η οποία εντοπίζεται στα δάκτυλα και τα πέλματα των ποδιών. Μπορεί να παρατηρηθεί είτε απολέπιση και ρωγμές στο δέρμα, είτε υπερκεράτωση με λεπτά γκρι λέπια. Η δυσοσμία είναι ένα βασικό δυσάρεστο σύμπτωμα, ενώ αρκετές φορές συνοδεύεται και από ονυχομυκητίαση.
Το Dermoiama plus χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά του, έχει παρατηρηθεί από κλινικές μελέτες ότι δίνει μόνιμη λύση, χωρίς την χρήση άλλων συνοδευτικών προϊόντων. Εξαλείφει τα συμπτώματα και επαναφέρει το πόδι σε υγιή κατάσταση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας σχολαστική επάλειψη σε όλη την έκταση της πάσχουσας περιοχής, με λίγες σταγόνες πρωί-βράδυ και αφήνοντας ελεύθερο για λίγα λεπτά, μέχρι να στεγνώσει το προϊόν. Για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση, συνίσταται η χρήση καθαρής κάλτσας κάθε φορά μετά την εφαρμογή, όπως και καθαρών, στεγνών παπουτσιών. Δυνητικά μπορεί με ένα βαμβάκι να γίνει επάλειψη με τον ορό στο εσωτερικό των παπουτσιών, ώστε να απαλλαγούν από πιθανή επιμόλυνση των μυκήτων και βακτηριδίων, προκειμένου να μην διαιωνίζεται το πρόβλημα.

Επιχείλιος έρπης

Πρόκειται για ιογενές νόσημα, του ιού HSV1, που εμφανίζεται στην περιοχή των χειλιών. Έχει παρατηρηθεί κλινικά ότι η χρήση του προϊόντος Dermoiama plus, 2-3 φορές την ημέρα από μία σταγόνα, από την πρώτη κιόλας μέρα εμφάνισης των συμπτωμάτων, ελαχιστοποιεί σημαντικά την δυσάρεστη αίσθηση του πόνου και καύσου. Ο χρόνος επώασης μειώνεται αξιοσημείωτα και έτσι η περιοχή επανέρχεται στην αρχική της μορφή αισθητά πιο σύντομα και ανώδυνα.
Δύο με τρεις φορές την ημέρα από 1 σταγόνα, αρκούν.

Δερματικές λοιμώξεις

Ο συνδυασμός πρόπολης και αιθέριων ελαίων στην πρέπουσα αναλογία, αποτρέπει ένα ευρύ φάσμα λοιμώξεων του δέρματος για gram θετικά και αρνητικά βακτήρια, ιούς και μύκητες. Βοηθά στην αποκατάσταση και επούλωση του δέρματος, άμεσα και αποτελεσματικά. Ενισχύει θεραπείες, όπως του Υγρού Εκζέματος καθώς ξηραίνει, απολυμαίνει και τείνει να επουλώσει την προβληματική περιοχή.
Συνίστανται από 1 έως λίγες σταγόνες, ανάλογα την έκταση του προβλήματος, από μία έως τρεις φορές την ημέρα.


Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 16,20 €