Διαγνωστικό Τέστ NasochechComfort SARS-CoV-2 Antigen Self Test 1TMX


Το γρήγορο διαγνωστικό τεστ της LEPU MEDICAL είναι ένα κιτ ανοσοχρωματογραφικής ανάλυσης (immunochromatographic assay) για την ποιοτική ανίχνευση αντιγόνων του νέου κορωνοϊου SARS-CoV-2, σε ρινικό, φαρυγγικό ή ρινοφαρυγγικό επίχρισμα από ανθρώπινο δείγμα.

  • Χρησιμοποιείται για τον ταχύ ποιοτικό προσδιορισμό του ιού SARS-CoV-2. Αντιγόνα του ιού που υπάρχουν στο προς εξέταση δείγμα θα αντιδράσουν με τα μονοκλωνικά αντισώματα (mAb) κατά του ιού SARS-CoV-2, συζευγμένα με νανοσωματίδια χρυσού που έχουν τοποθετηθεί στη μήτρα της συσκευής του τεστ καθώς και μονοκλωνικά αντισώματα (mAb) κατά του ιού SARS-CoV-2 τα οποία είναι τοποθετημένα στη κασέτα δοκιμής.
  • Όταν το προς εξέταση δείγμα περιέχει αντιγόνα του ιού SARS-CoV-2, μια ορατή γραμμή εμφανίζεται στη μεμβράνη, στη κασέτα δοκιμής. Το διάλυμα συνεχίζει να μετακινείται ώστε να αντιδράσει με ένα αντιδραστήριο ελέγχου (control reagent), το οποίο δεσμεύει ένα σύμπλοκο διάλυμα ελέγχου (control conjugate), παράγοντας έτσι άλλη μια ορατή γραμμή στη μεμβράνη, στην περιοχή ελέγχου (C).
  • Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, για την άμεση ανίχνευση αντιγόνων SARS-CoV-2 από δείγματα ανθρώπινου επιχρίσματος. Προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται συγχρόνως δοκιμές σε ανεξάρτητα πολλαπλά δείγματα.
  • Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά και ο εξοπλισμός που απαιτούνται για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των τεστ και συγκεκριμένα:
  • Συσκευές δοκιμής πραγματοποίησης του τεστ, ατομικά συσκευασμένες ατομικά σε φακέλους αλουμινίου.

Διάλυμα εξαγωγής (Extraction solution)
Φιαλίδιο εξαγωγής (Extraction tube)
Πιπέτα - σταγονόμετρο μιας χρήσης
Αποστειρωμένοι στειλεοί (swabs) για λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος
Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

Άμεση παραλαβή/ Παράδοση 1-3 ημέρες

Κατασκευαστής: LEPU MEDICAL

Barcode:6901459781172 

1,70 € 5,00 €