Η New Medical δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των υπηρεσιών υγείας πάνω από 20 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος όλα αυτά τα χρόνια είναι ο άνθρωπος. Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχουμε, ο προσανατολισμός μας στον άνθρωπο, το υψηλό επίπεδο των συνεργατών μας και των συνεργαζόμενων εταιριών , η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας καθώς και ο στόχος μας για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στην φροντίδα των πελατών μας κατατάσσουν στην κορυφή των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην υγεία, φροντίδα ευεξία και ομορφιά.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε πλήρη σειρά από σκευάσματα εντερικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικών περιποίησης καθώς και διάφορα είδη αναλώσιμων υγειονομικών υλικών.

Όραμα μας η βελτίωση της υγείας των πελατών μας μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ξεκινήσαμε με την Κατ’οίκον Εντερική Διατροφή σε καρκινοπαθείς ασθενείς με συμπληρώματα διατροφής από το στόμα και σε περιστατικά με ΑΕΕ και γαστροστομίες/νηστιδοστομίες με πλήρη εντερική διατροφή καθημερινά. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή και σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, παρέχουμε τα κατάλληλα σκευάσματα για την πλήρη ή συμπληρωματική σίτιση των ασθενών.

Παρεντερική διατροφή Home care.

Σε συνεργασία με την θυγατρική μας εταιρεία ΥΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑ, κυρίως σε καρκινοπαθείς ασθενείς αλλά και σε ασθενείς με Σύνδρομο Βραχέος Εντέρου, με νόσο Crohn και άλλες φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου ,είναι ο τομέας που δραστηριοποιούμαστε από το 2012. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ξεκίνησε να καλύπτει ασθενείς με παρεντερική διατροφή στο σπίτι. Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας, ο επαγγελματισμός μας και η προσήλωση στον άνθρωπο μας κάνουν μοναδικούς και πρωτοπόρους στον τομέα του Home Care με Εντερική και Παρεντερική διατροφή στην Ελλάδα. Από το Διδυμότειχο μέχρι την Ηγουμενίτσα και από την Δράμα μέχρι την νότια Κρήτη εξυπηρετούμε ασθενείς σε όλη την Ελλάδα, με κύριο στόχο μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς μας, ώστε να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.